2008. november 23., vasárnap

Messze földön is nyertünk!

Az egyik legnehezebb mérkőzésünket játszottuk le szombaton Hajdúnánás csapata ellen. Ellenfelünk nagyobb játékerőt képviselt, mint azt előzetesen vártuk, ezért meg kellett izzadnunk a sikerért.

Védekezésünk nem volt hatékony, a sánc és a kapus összhang nem volt meg, ezen kívül a támadójátékunkban sok buta hibát követtünk el. Az első félidőben ezért vezettünk csupán 3 góllal. A második játékrészben sikerült rendeznünk sorainkat, ami főleg a védekezési hatékonyságában mutatkozott meg. Sikerült fokozatosan ellépnünk az egyébként szimpatikus csapat benyomását keltő ellenfelünktől, így a végén megérdemelt volt a 11 gólos győzelem.

Egy fontos dolgot azonban ne feledjünk: a játékvezetőkkel játékos nem foglalkozhat! Csöndben, reklamálás, gesztikuláció és kézmozdulat nélkül kell elfogadni a játékvezetői döntéseket, még akkor is, ha az esetleg igazságtalan vagy téves.

A győzelemhez gratulálok a csapatnak! Örültem, hogy most mindenkinek tudtam játéklehetőséget adni. A sikert a hét elején megműtött Tóth Áginak szeretném ajánlani! Mielőbb gyógyulást kívánok neki a csapat nevében! Hajrá, Goli! Hajrá, Újbuda!


Nincsenek megjegyzések: