2008. november 10., hétfő

Mozi - Immigrants - Jóska menni Amerika


Félve vallom be, hogy sikerült megnéznem ezt a micsodát. Gondoltam, majd kreatív, humoros magyar rajzfilmet nézhetek meg (mint pl. Macskafogók), végül nem túl nagy túlzással állítom:t "csak" kreativitás és humor hiányzott belőle. Maga az alkotás szerencsére csak 78 perces, de egyáltalán nem egy gyorsan ez az idő. A történet ráadásul nem kerek, hanem több részből áll elméletileg, és amikor várnánk, hogy na most lesz vége, akkor jön a következő...
Két főszereplője a történetnek Vlad, az orosz és Jóska, a magyar "vendégmunkás". Vlad karaktere nem lenne annyira rossz, ha nem lenne ilyen idióta haja és ne lenne egy idegesítő röhögése, amit 2 percenkét bevet. Jóskára pedig jellemző, hogy úgy ábrázolják szerintem, mint egy alföldi parasztgyereket, akik valahogy kijutott az USA-ba. Ráadásul baromira idegesítő fütyürészése szinte agybajt hoz a nézőkre, legalább nálam ez jelentkezett. A többi szereplő felejthető, ráadásul jelentéktelen poénkapacitással rendelkeznek.
Egy-két poént lehet a filmben értékelni, bár megmondom őszintén, most egy sem jut eszembe, és ez mindent elmond az egészről.

Immigrants - Jóska menni Amerika
3/10

Nincsenek megjegyzések: