2009. január 2., péntek

Mozi - Kaméleon

Szerencsére nem panaszkodhatok, ami a magyar filmeket illeti. Eddig még rosszat nem sikerült kifognom, és szerencsére a szánalmas Magyar vándort is dvd-n sikerült csak végigszenvednem. A Kaméleon egy dráma tulajdonképpen, és a legjobbakból való. Nagy dolog azt hiszem, hogy a film annyira profin elkészített, hogy csak abból lehet rájönni a színészeken kívül, hogy magyar alkotásról van szó, hogy a 7-es busz benne van...
A színészek (Nagy Ervin, Hámori Gabriella, Trill Zsolt, Kulka János, Csányi Sándor és László Zsolt) kiválóak, a történet tökéletesen bonyolult és a film végi csattanó is szerintem elég nagy meglepetés.
A színészek által megjelenített karakterek nagyon hihetőek voltak, ami természetesen a színészek érdeme. Legjobb ebben Nagy Ervin, Csányi és Kulka. A rendező, Goda Kriszta szenzációs munkát végzett.
A főszereplő által megjelenített Farkas Gábor esete azért elgondolkodtató. Annyiszor, annyit és annyi embernek hazudott már, hogy a végén ezt nem tudta kordában tartani, és végül ez okozta a vesztét. Tehát alaptanulság: ne hazudj! Vagy ha hazudsz, akkor csináld jól... Persze és ezzel nem értek egyet... :)
A filmet mindenkinek ajánlom, aki jól akar szórakozni. Meglepően jó mozi és maradandó filmélményt nyújt. Garantált siker.

Kaméleon
10/10

Film leírása

Nincsenek megjegyzések: