2009. április 23., csütörtök

Mozi - Szörnyek az űrlények ellen

Az animációs filmeket azért szeret az ember, mert egyrészt szórakoztató, a fiatalok (értsd: gyerekek) szeretik a színes, mókás figurákat, ezen kívül a felnőtteknek is van rejtett tanmese. Egyszóval: az animációs filmeket szeretjük :)
A Szörnyek az űrlények ellen c. legújabb animációs film is beleilleszthető a fent említett sablonokba. Jópofa figurák, vicces párbeszédek, viszonylag egyszerű történet; élvezhető mozi. Ugyanakkor szerintem kicsit unalmasra sikeredett az amúgy nem túl hosszú 94 perc. Sok volt a semmit tevés.
A filmet véletlenül feliratozva néztem meg, de ennek előnye is volt: az amerikai filmsztárok eredeti hangja mindig kuriózum, így volt ez most is: Hugh Laurie, Reese Witherspoon, Kiefer Sutherland, hogy csak a legnagyobbakat említsem.
Legnagyobb figura a filmbe szerintem B.O.B. volt, akinek ugye nincs agya. Tehát akár Magyarországon is meg tudna élni... Van erre példa! :)
Szóval ezt a filmet inkább csak gyerekeknek ajánlom, mert felnőtteknek talán kicsit unalmasabb, mint a Shrek vagy a Jégkorszak.

Szörnyek az űrlények ellen
7/10

Film leírása

Nincsenek megjegyzések: