2009. május 24., vasárnap

Javítás Hajdúnánás ellen

Szombaton Hajdúnánás csapatát fogadtuk a Sportmaxban. Nagy csatát ígért az összecsapás, hiszen tudtuk, a már bajnok Ferencváros csapatát csak a vendégeink tudták megverni, méghozzá idegenben.
A mérkőzés elején látszott, hogy mindkét csapat tartalékosan áll fel, nem a legjobb összeállításában. A mérkőzés első 10 percében fej-fej mellett mentek a csapatok, hol döntetlen volt, hol ellenfelünk vezetett, nem találtuk igazából a mérkőzés ritmusát, nagyon dekoncentráltak és pontatlanok voltunk. Ezt követően kezdtünk csak magunkra találni, de még ekkor sem volt magabiztos a játékunk, de ez a kis változás elegendőnek bizonyult ahhoz, hogy a félidőre 7 gólos előnyt csikarjunk ki magunknak.
A második játékrész első 10 perc úgy zajlott, ahogy az várható volt, előnyünket növelni tudtuk, és kapust is tudtunk cserélni. Ezt követően azonban a helyett, hogy a nagy előny birtokában, gyakoroltunk volna, vagy „örömkézilabdát” játszottunk volna, az utóbbi fél év legtragikusabb „játékát” sikerült produkálni. Ez még ezen a szintem is megengedhetetlen; ha lett volna az ifi mérkőzésre belépő, személyesen fizettem volna vissza azt a kilátogatóknak… Sajnálom azokat a nézőket, akiknek végig kellett szenvedniük az utolsó negyedórát. Egyedül a kapusokkal lehettem elégedett. Gondolkodtam, hogy idézőjelbe írjam-e a „kapus” szót az imént, de nem tettem, hiszen Kingán kívül Bodó Dorottya is kiválóan elvégezte a dolgát a kapuban, védett úgy, mint egy képzett hálóőr. Többieknek azonban nagyon kell javulniuk az Orosháza elleni mérkőzésre. Ott már remélem, két új játékossal többel leszünk, minden hadra fogható emberre szükségünk van a bajnoki hajrára! Hajrá, Goli! Hajrá, Újbuda!

Nincsenek megjegyzések: